Notranjski mozaik

  Prelistajte Notranjski mozaik

 

Dober oglas je zrcalo podjetja.

Konkurenca, tempo življenja, kupna moč potrošnikov, vse to narekuje, da je oglaševanje nujen in zelo pomemben del vsakega dobrega poslovanja. Namen Notranjskega mozaika je, da na območju Notranjske, Primorske in Dolenjske (Cerknica, Bloke, Stari trg, Sodražica, Logatec, Vrhnika, Brezovica, Borovnica, Postojna, Pivka, Sežana, Idrija …) predstavite dejavnost in s tem vašo ponudbo proizvodov in storitev.

Do danes nam je oglaševanje zaupalo več kot 1000 podjetij in obrtnikov. Notranjski mozaik je brezplačen in s tem dostopen vsem. Format oglasnika je 235 × 330 mm.

Dolgoletne izkušnje in visoka tehnologija sta nam vodilo in pomoč pri pripravi reklamnih sporočil. Ne izgubljajte svojega dragocenega časa, raje to prepustite nam, saj je oblikovanje in priprava oglasa všteta v ceno objave.
Če nimate slikovnega materiala, se lahko dogovorimo, da vas obišče naš zastopnik in materiale poslika.

Da bo oglasnik Notranjski mozaik vedno aktualen in zanimiv, vas vabimo k pisanju člankov in prispevkov. Članki bodo brezplačno objavljeni v pasicah ob levem in desnem robu oglasnika. Teme so lahko z različnih področij (ekologija, kultura, šport, zdravje, šolstvo, kmetijstvo, gradnja, ...) Obseg besedila je 1400 znakov s presledki in ena fotografija. 
Za dodatne informacije nas pokličite 031 386 650.
Avtorji lahko članke za objavo pošljete na mozaik@abakos.si do 20. v mesecu.

 

 

Splošni pogoji:

 1. Rok za rezervacije oglasa je 15 dni pred izidom. Naročilo je mogoče preklicati 10 dni pred izidom. Za kasnejše preklice zaračunavamo odškodnino v višini 30 % vrednosti oglasa.
 2. Pripravljeni oglasi (DVD, CD, USB, el. pošta: *.cdr, *.eps, *. tif, *.ai, *.pdf za PC ali MAC)-
 3. Pridržujemo si pravico do jezikovnih in drobnih popravkov besedila oglasov.
 4. Reklamacijski rok: 8 dni, reklamacija pri ponavljajočih se objavah se lahko upošteva le, če naročnik opozori na napako takoj po prvi objavi.
 5. Za napake pri oglasnih objavah, ki so posledica slabe predloge ali telefonsko sporočenih popravkov je odgovoren naročnik.
 6. Naročnik je odgovoren za vsebino objave (resničnost navedb, uporabo avtorskih del, sklicevanje na osebe in institucije).
 7. Izdajatelj si pridržuje pravico, da zavrne objavo oglasa, če mu naročnik v roku ne pošlje vsebine oglasa in ustreznih listin o identiteti.
 8. Oglas pred tiskom pošljemo naročniku v pregled in potrditev.
 9. V primeru objave istega oglasa v drugem mediju si pridržujemo pravico do avtorskega honorarja do 30 % vrednosti oglasa.
 10. Rok plačila računa je 15 dni. Za kasnejša plačila zaračunavamo zakonite zamudne obresti.

Popusti:

 • 3+1 zaporedne objave 5 % popust (popust se obračuna pri četrti objavi)
 • 6+1 zaporednih objav 7 % popust (popust se obračuna pri sedmi objavi)
 • 12 zaporednih objav 15 % popusta + brezplačen logotip (color) na koledarju ob koncu leta (popust se obračuna pri trinajsti objavi)

Oglasi so lahko različni na poljubnih straneh oglasnika.

Naročnik oglasa je dolžan:
6. člen Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (Ur. list RS št. 36/00) določa, da mora naročnik oglasa ob naročilu zagotoviti ustrezne listine o identiteti:
za pravne osebe: identifikacija in razvrstitev po dejavnosti
za samostojnega podjetnika: fotokopijo priglasitvenega lista in obrtno dovoljenje.

Splošni pogoji za objavo člankov in prispevkov:
Objava člankov/prispevkov se ne honorira. Oglasno usmerjeni članki so plačljivi. Kontaktni podatki se ne objavijo, razen po dogovoru z uredništvom. Uredništvo si pridržuje pravico do objave članka v kateri izmed prihodnjih številk oz. po lastni presoji članka ne objavi. Člankov ne lektoriramo. Članek je javno dostopen. Avtor z objavo v celoti prevzame odgovornost za objavo članka/prispevka (tudi kršenje avtorskih pravic in resničnost podatkov, ki jih v svojem prispevku navaja). Uredništvo ne prevzema odgovornosti za vsebino člankov/prispevkov in fotografij.

Kontakt

Delovnik

Pon-Pet 7:30 - 15:30
Sob zaprto

Kje smo

 • Abakos d.o.o., Cesta 4. maja 11a
  1380 Cerknica

Sledite nam

Najdite nas na Facebook strani.