Vizitke

vizitke akcija marec

Potrebujete vizitke?

Izdelamo vam lahko kakovostne vizitke v zelo kratkem času.

vizitka TinaPotrebno je, da nam pošljete podatke, katere želite, da jih vsebuje vizitka (logotip podjetja, dejavnost, naslov, vaše ime in priimek, telefonske številke, elektronsko pošto, spletni naslov, slike ...), dogovorimo se glede velikosti (standardna velikost: 86 x 54 mm ali 90 x 50 mm) in oblike (pokončno ali ležečo). Vizitko vam oblikujemo in pošljemo v predogled. Ko ste zadovoljni s postavitvijo in izgledom, jo izdelamo. Oblikovanja vizitke je že všteto v ceno.

Vizitko v elektronski obliki shranimo v svoj arhiv, da jo ob morebitnem novem naročilu lahko ponatisnemo oziroma pred tiskom naredimo korekturo.
Vizitke so tiskane z vrhunskim digitalnim tiskalnikom na različne vrste papirja, odvisno od želje naročnika (debelejši bel ali barven papir, svetleč, papir s teksturo, eko papir ...). Lahko so barvne ali črno bele, tiskane po eni ali obeh straneh.  Lahko jih plastificiramo z mat ali sijaj plastiko in jih s tem še dodatno zaščitimo. Vogali vizitk so lahko zaobljeni.
Prednost vizitk izdelanih na digitalni tiskalnik je v hitrosti in količini. Izdelane so v zelo kratkem času. Lahko naročite manjšo (50 kos) ali večjo količino vizitk (do 1000 kos).

vizitkeV primeru, da si boste vizitko oblikovali sami, je potrebno upoštevati nekaj pravil. Tekst je potrebno pretvoriti v krivulje, ker je zaradi velikega števila pisav možno, da določene pisave nimamo. Če vizitka vsebuje sliko mora biti kvalitetna (resolucija 300 dpi) in če vizitka vsebuje elemente, ki segajo do roba papirja je potrebno dodati 3 mm čez format. Tej nastavitvi pravimo dodatek za porezavo (v programu nastavimo Bleed limit 3 mm). Seveda pa ni dobro tekste postaviti čisto na rob, saj moramo vedeti, da so pri tisku določena odstopanja in bi bili elementi, ki so čisto na robu formata lahko porezani.

Priprava datoteke za tisk:
Najpogosteje uporabljen format, za pošiljanje datotek v tisk je PDF PRESS  (Portable Document Format). Ko je datoteka pripravljena, jo izvozimo v pdf press datoteko. Pri izbiri nastavitev vklopite Crop marks - s tem označite velikost formata, Bledd limit 3 mm - dodatek za porezavo čez format.

Cenik za vizitke si lahko ogledate na Cenik Vizitk

Kontakt

Delovnik

Pon-Pet 7:30 - 15:30
Sob zaprto

Kje smo

  • Abakos d.o.o., Cesta 4. maja 11a
    1380 Cerknica

Sledite nam

Najdite nas na Facebook strani.